dimarts, 6 de setembre del 2011

Defensem la llengua!

Després dels recents atacs contra el català i el sistema d'immersió lingüística que hem rebut, ahir es va celebrar a Girona una concentració força nombrosa en favor de la llengua. En primer lloc vull agraïr públicament a les ciutadanes i ciutadans que hi van assistir. És molt important mantenir la capacitat de mobilitzar-nos i ser valents per defensar un dels nostres tresors més preuats: la llengua.


La CUP avui ha presentat una moció perquè el Ple municipal de la setmana que ve es posicioni en contra d'aquestes sentències i a favor del català a l'escola. L'hem fet arribar als altres grups municipals, amb la voluntat que la puguem presentar de forma conjunta. És molt important el suport institucional a aquesta lluita, i des del grup municipal de la CUP farem els possibles perquè l'Ajuntament es posicioni en aquest sentit.


La moció també proposa que l'Ajuntament de Girona doni suport a altres iniciatives pel català, com el Correllengua, que se celebrarà a l'octubre a la ciutat o la commemoració del Dia Europeu de les Llengües, que se celebra el 26 de setembre. Així doncs, demano responsabilitat i compromís dels altres grups municipals per tal que tot plegat tiri endavant. Foto: Tapi Carreras (robada del seu Facebook. Gràcies!)