dimecres, 7 de setembre del 2011

Pels drets nacionals i socials, independència Països Catalans!

Aquest diumenge commemorem la derrota que els catalans vam patir a mans de les tropes borbòniques de Felip V fa quasi 300 anys. Milers de catalans van perdre-hi la vida per defensar la llibertat de Catalunya, molts dels quals descansen al Fossar de les Moreres.

Avui, 297 anys després, continua havent-hi moltes raons per seguir lluitant, per seguir resistint. Agressions a la llengua, a la identitat nacional, al territori, als drets socials... un atac continuat i sistemàtic contra el nostre país i contra les classes populars.

Moltes raons per seguir denunciant l'opressió nacional que ens ofega, la mateixa opressió nacional que van patir els nostres avantpassats per defensar la nostra terra.

Aquest diumenge la CUP i Maulets organtizem una Diada Nacional combativa al carrer, com sempre, una Diada reivindicativa i festiva farcida d'actes i iniciatives. Una Diada que crida a la participació i la mobilització popular, perquè només d'aquesta manera aconseguirem posar fi a gairebé 300 anys d'ocupació.