divendres, 30 de setembre del 2011

II·lusió, energia i moltes ganes de fer feina

Des que ha començat el mandat que el grup municipal de la CUP està treballant sense parar. Ja he explicat moltes vegades el nostre esforç per no deixar-nos engolir per la maquinària institucional: tenim molt clar que volem continuar treballant al carrer, amb les entitats i la ciutadania. Perquè és el nostre espai natural de lluita, i perquè sabem que és l'única manera de fer la política de veritat, la de proximitat, la participativa, la de la gent.

Així doncs, a més de les moltes reunions que fem setmanalment amb entitats i associacions, i a més de continuar participant en plataformes i campanyes conjuntes, ara tenim l'afegit de la feina a l'Ajuntament. Moltes trobades i negociacions amb els grups municipals i els membres de l'equip de govern, i un esforç immens per garantir els nostres valors, la nostra manera d'entendre la política i els nostres projectes per la ciutat es vagin fent un lloc cada cop més important en el dia a dia del consistori gironí.

Vull agrair a totes les entitats i ciutadans que dia a dia ens ajudeu en aquesta tasca, que ens doneu suport i que participeu i col·laboreu amb nosaltres a dur a terme la nostra feina, tant dins com fora l'Ajuntament. Gràcies al vostre compromís nosaltres tenim l'empenta per dedicar-hi tota l'energia, les ganes, el coneixement i la il·lusió que tenim, i ens comprometem a continuar-ho fent fins que calgui. Imatge: AraGirona