dijous, 14 de juny del 2012

2a Assemblea d'Unitat Popular a Girona

Avui dijous, 14 de juny, a les 8 del vespre al Centre Cultural La Mercè se celebrarà la segona Assembla d'Unitat Popular a Girona, un espai participatiu i obert en què la CUP rendirà comptes de la feina feta aquest darrer any i es cedirà la paraula a la ciutadania perquè expressi la seva valoració de la tasca que s'ha fet.

El darrer any ha estat molt intens per la CUP i ens pertoca donar la cara davant la ciutadania i explicar la feina que hem fet, alhora que en un sa i necessari exercici d'obertura i autocrítica la ciutadania podrà interpel·lar-nos i dir-nos allò que considera que no hem fet prou bé o que hauriem de millorar.

Aquest espai obert és per nosaltres l'oportunitat de trobar-nos amb vosaltres, de parlar de la nostra ciutat, de fer pinya i de carregar-nos novament d'energia per afrontar els durs temps que estem vivint, marcats per una ofensiva brutal de retallades socials i nacionals.

Ens veiem a l'assemblea, al carrer, a la plaça, al barri, a l'escola, a les mobilitzacions, als Plens, al Forn, a la festa major del barri, a les Fires, a Girona... i avui, a la Mercè!