divendres, 15 de juny del 2012

Manifestació per la llibertat de l'Andreu i contra les retallades i rescats bancaris

Demà dissabte 16 de juny a les 6 de la tarda hi haurà una manifestació a Girona  que sortirà de Correus per protestar contra el desmantellament de l'Estat del Benestar i contra els rescats bancaris. Sota el lema "Rescatem persones i no bancs", la plataforma Prou Retallades convoca a la ciutadania a sortir al carrer.

La manifestació serà també un clam contra la repressió i per la llibertat de l'Andreu, el militant de Maulets que resta empresonat a Can Brians des de fa uns 15 dies, detingut arran de la vaga del 29M. L'organització antirepressiva Alerta Solidària, l'organtizació juvenil Maulets i el Grup Antirepressiu donen suport al nostre company i participaran en la convocatòria.

Us encoratgem a tots i totes a participar d'aquestes actes, perquè la solidaritat és la millor resposta que es pot donar contra la repressió desfermada pel sanguinari Conseller d'Interior Felip Puig i el Ministre de l'Interior Fernandez Díaz.

Només fent pinya i plantant cara aturarem aquesta bogeria col·lectiva que consisteix en desmantellar l'Estat del Benestar i abocar les classes populars a la misèria mentre es rescaten bancs i dirigents amb sous milionaris. Nómés junts aconseguirem que el nostre company Andreu surti de la presó i només junts enderrocarem els poders fàctics que han declarat la guerra a les classes populars.