divendres, 29 de març del 2013

"Rojo separatista" votant contra la governadora

Dimarts 26 de març, la CUP presenta una moció per declarar la Delegada del Govern a Catalunya Maria de los Llanos de Luna, persona non grata a la ciutat. La seva manifesta catalanofòbia, la seva hostilitat reiterada envers el poble de Catalunya i la seva obsessió identitària, l'ha dut a perseguir municipis i Ajuntaments que han destacat pel seu compromís amb el procés sobiranista català.

Davant d'aquest atac desfermat, la CUP va decidir fer ús dels mecanismes democràtics i presentar una moció per declarar la "Governadora" persona non grata. I ves per on, que els regidors considerats "rojos separatistes" van ser els impulsors de la moció i els qui la van defensar. En Carles va fer la presentació i jo mateix vaig aprofitar l'ocasió per dir a la portaveu popular que l'obsessió amb Catalunya d'alguns càrrecs del PP és la mateixa que tenien les autoritats franquistes de l'època.

Els "rojos separatistes" eren reprimits pels antecessors de l'actual partit que governa l'estat espanyol. Uns antecessors anticatalans viscerals que sens dubte van trobar un bon relleu en l'actual PP, un partit fabricat per a l'ocasió i que recull bona part dels valors d'aquells càrrecs franquistes que tant van combatre els Països Catalans. Doncs bé, el dimarts passat els "rojos separatistes" van poder votar  per declarar Llanos de Luna persona non grata a Girona. I la decisió democràtica adoptada pel Ple no ha agradat als dirigents del PP. Enric Millo, un personatge ridícul i insignificant, va protestar el dimecres passat, i de quina manera! Que s'hi posin fulles i que s'ho agafin amb calma. De "rojos separatistas" cada cop n'hi ha més, i més disposats que mai  a seguir treballant per l'alliberament social i nacionl del poble català.