dijous, 30 de maig del 2013

Felip de Borbó, Zapatero, Gallardón... a Girona

La setmana que ve personatges com Felip de Borbó, Rodríguez-Zapatero o el ministre espanyol Alberto Ruiz-Gallardón visitaran Girona. Ells i altres "personalitats" del món polític i empresarial espanyol i català, que participaran en el Congrés de Seguretat Jurídica i Democràcia organitzat pel "Consejo General del Poder Judicial" i la Càtedra de Cultura Jurídica de la UdG els dies 3,4 i 5 de juny, amb la col·laboració de Girona.

Des de la CUP, juntament amb l'organització juvenil Arran, hem organitzat mobilitzacions en contra d'aquesta visita. El dilluns a les 12h ens concentrarem davant de l'Auditori-Palau de Congressos, i el dimarts a les 19:30h farem una manifestació des de la plaça del Vi. Aquesta gent són en bona mesura culpables de l’actual situació econòmica i també responsables de la vulneració constant dels drets socials i nacionals del poble català, i és intolerable que vinguin a la nostra ciutat a donar-nos lliçons, precisament, de democràcia!

Aprofito per dir que ens sembla lamentable que la UdG i l'Ajuntament de Girona, amb la rectora Geli i l'alcalde Puigdemont al capdavant, col·laborin amb aquest Congrés i hi donin cobertura. Un congrés, a més, té al darrere empreses com ara Abertis, Repsol, La Caixa, Telefónica o Agbar, que són partícips i responsables de la destrucció del territori, la privatizació dels serveis públics, l’espoli econòmic, l’explotació laboral i el desastre financer que es viu als Països Catalans i arreu.

Per tot això, us animem a participar en les mobilitzacions, i fem una crida a les entitats i col·lectius polítics i socials de la ciutat perquè se sumin a les convocatòries, per mostrar des de la pluralitat de sensibilitats i la unitat d'acció , el rebuig popular envers el Congrés.