dijous, 9 d’octubre del 2014

Capgirem Girona! Dissabte al centre cívic Ter

Aquest dissabte se celebra una jornada de treball oberta, que amb el nom de Trobada per la Unitat Popular, pretén començar a dibuixar com ha de ser la ciutat de demà. S'hi debatrà sobre cultura, igualtat, participació, urbanisme, habitatge, etc. i tots aquells àmbits que, d'una manera o altra, ens afecten en el dia a dia i configuren les ciutats. La trobada tindrà lloc al centre cívic Ter (al carrer Can Sunyer 46), des de les 2/4 de 10 del matí i fins les 14h. Trobareu tota la informació a capgiremgirona.cat

Capgirem Girona és un espai de treball que fa uns mesos vam promoure des de la CUP i d'altres sectors gironins per tal d'avançar cap a un nou model per Girona. La ciutat necessita des de fa anys una sacsejada democràtica, que qüestioni les estructures i les dinàmiques que des de fa dècades la regeixen, i se situï al servei de la majoria de gironines i gironins. I tot això només es pot fer des de baix, amb aquelles persones i col·lectius que dia a dia estan treballant a la ciutat i que la somien millor, més justa, oberta i democràtica.

Així doncs, animo a tota aquella gent que senti que té alguna cosa per aportar, alguna inquietud per expressar, a venir a la trobada de dissabte i a implicar-se en aquest espai. Necessitem moltes mans per definir conjuntament com volem que sigui aquesta ciutat de demà, i per després fer-la realitat. Fa massa anys que la política gironina es fa d'esquenes a la gent i als barris, i que uns pocs fan i desfan segons els seus interessos. El procés que estem fent a nivell nacional i que ens ha de dur a un nou país, també l'hem de fer en clau municipal, per canviar-ho tot. Construïm una ciutat de tothom, Capgirem Girona!