divendres, 18 de febrer del 2011

El feixisme del PP al País Valencià: terrorisme d'estat

El govern del feixista Francisco Camps ha perpetrat, finalment, una acció encaminada a tallar els vincles comunicatius, informatius i audiovisuals de Televisió de Catalunya al País Valencià. La Generalitat valenciana, governada amb mà de ferro pel corrupte, populista i aprenent de dictador Francisco Camps, ha augmentat la pressió judicial a Acció Cultural del País Valencià i mitjançant amenaces de sanció milionàries (sancions de 60.000 euros cada 15 dies!) s'ha dedicat a assetjar i posar entre les cordes ACPV.

L'entitat, que ja arrossegava sancions imposades per valor de 600.000 euros, no ha tingut altre opció que facilitar el tancament dels repetidors que feien possible les emissions de Televisió de Catalunya en diferents comarques del País Valencià.

Amb aquesta acció, el braç polític de les forces conservadors i espanyolistes, l'estat (en aquest cas una de les seves peces accessòries: el govern d'una autonomia) fa una escalada trepidant en el seu intent d'anorrear tot signe de catalanitat al País Valencià. Una acció que s'emmarca en una estratègia de genocidi cultural que ja ve de lluny. L'estat espanyol no ha permès mai la diversitat cultural dins de les seves pròpies fronteres, i per això històricament ha combatut els Països Catalans i n'ha impedit la seua vertebració i desenvolupament cultural, lingüístic, econòmic, social.

El País Valencià és el territori dels Països Catalans que més ha patit les agressions de l'espanyolisme, l'anorreament de la llengua i la cultura, la destrucció del territori, de les contrades i els racons, un territori que porta molts anys víctima del totalitarisme, la censura, d'un govern feixista, sorgit de les urnes, sí, però tacat de merda i corrupció. Aquest cop han anat massa lluny, i amb total impunitat han atacat a centenars de milers de persones amb eines típiques del terrorisme d'estat.

Cal que tots els catalans i catalanes d'arreu: de la Franja de Ponent, de Catalunya Nord, del Principat, illencs, ens solidaritzem amb els nostres germans del País Valencià. Hem de ser solidaris i combatius, i no permetre que accions com aquesta es produeixin sense resposta. Cal que ajuntaments, institucions, entitats cíviques, centres socials, professionals, activistes... ens bolquem per ajudar els nostres compatriotes, en nom de la solidaritat, de la llibertat d'expressió, de la diversitat cultural, del dret a la pròpia existència. Convoquem concentracions de solidaritat, entrem mocions als ajuntaments, fem vaga de mitjans, demanem ajut a la comunitat internacional, aïllem els feixistes i violents...

Visca el País Valencià!
Visca els Països Catalans!
Visca la llibertat d'expressió!
Ni un pas enrera: cap agressió sense resposta!