dijous, 23 de febrer del 2012

Cal esporgar els arbres abans no arribi la primavera!

Al meu barri ara fa unes setmanes els arbres van ser esporgats, amb molta cura i destresa. I això els arbres ho agraeixen perquè un cop la saba nova brolli i les fulles esclatin en un intens verd clar, l'arbre serà més vigorós, sa i viu. Fontajau farà goig·

Però per alguna estranya raó que se m'escapa a Sant Narcís, al quadrat de la plaça Assumpció, als carrers Cristòfol Colom i Mare de Déu de la Salut, els arbres no s'esporguen. En aquest darrer carrer les branques s'entrecreuen amb cables elèctrics, i ja que sigui només per seguretat caldria intervenir-hi i fer una bona poda.

Esperem que els responsables polítics i tècnics iniciïn ben aviat els treballs d'esporga en aquest sector de la ciutat, i en d'altres on els arbres, els carrers i els veïns ho demanin. La qualitat de l'espai públic és garantia de qualitat de vida i de millora del benestar i la convivència.

1 comentari:

Marreca ha dit...

Doncs a la Plaça Poeta Marquina fa més de 2 anys que no esporguen i creu-me que bona falta fa. És sa pels arbres, disminueix el nombre d'estornells i la plaça és molt més salubre els anys que poden.
Seria tot un èxit si enguany aconseguíssim la tan desitjada poda.