divendres, 23 de març del 2012

Jaume Bonet i la lluita per la llengua

El jubilat Jaume Bonet, illenc català que s'ha declarat en vaga de fam per la llengua, necessita del suport de tothom. La seva és una causa justa, la defensa de la llengua catalana a les Illes, una llengua que està patint l'assetjament del feixisme espanyol, del PP, que la vol reduir a la mínima expressió i fer-la desaparèixer.


Una operació orquestrada sota els auspicis dels laboratoris espanyols d'idees, que sota el paraigües de la FAES han planificat una estratègia de minorització i marginació de la nostra llengua, una estratègia que als territoris del País Valencià, Catalunya, Illes i Franja de Ponent s'adapta i s'infiltra amb la finalitat d'anorrear-nos com a poble. Ja ens ho deia Fuster!

Encoratjo a tothom a secundar els diferents actes de solidaritat (avui hi a manifestació a Barcelona, i diumenge a Palma) que hi ha arreu del territori. Una solidaritat que ha de brollar a dojo i donar força a Jaume Bonet i a tots aquells i aquelles que lluiten per la nostra llengua arreu dels Països Catalans!