dilluns, 16 d’abril del 2012

#PleGirona 16/04/12

Avui se celebra un nou ple de l'Ajuntament de Girona. Entre d'altres qüestions s'hi debatran les mocions de la CUP. La primera l'hem presentada arran de la diada del 14 d'abril, i demana que l'Ajuntament exclogui els símbols monàrquics de les institucions municipals, que el consistori celebri de forma oficial el 14 d'abril i que es declari el muncipi exclòs del domini de la monarquia espanyola. Justament, la moció coincideix amb una nova polèmica amb els borbons, que ha posat més que mai la institució monàrquica en el punt de mira.


La segona moció és sobre el pla de baix de Domeny. El text demana que es revisi la previsió de construcció d'habitatges i que es diversifiquin els usos de l'espai. Entre les propostes de la CUP destaca la ubicació d'un càmping municipal i un punt d'acollida de caravanes a l'espai, així com la creació d'un aparcament dissiuasiu, ben connectat amb la ciutat especialment a través de bus i bicicleta.


Com sempre us animem a assistir al ple municipal, o a seguir-lo a través d'internet (a través d'aquesta pàgina: http://www2.girona.cat/ca/ple). Podeu consultar l'ordre del dia a través d'aquest enllaç: