dimecres, 30 de maig del 2012

Reunió informativa sobre el Pont de la Barca

Som molts els vianants i ciclistes que, provinents dels barris de Fontajau, Germans Sàbat i Taialà, travessem diàriament el Pont de la Barca per anar cap al centre de la ciutat. Aquest pont és molt perillós per als vianants perquè la vorera és molt estreta i els vehicles hi passen molt a prop i sovint a gran velocitat.  

La CUP ha proposat reiterades vegades a l'equip de govern de la ciutat (l'actual i l'anterior) la necessitat de trobar solucions a aquest tema. Nosaltres tenim algunes propostes, però pensem que cal establir un diàleg amb la ciutadania per tal de trobar una solució compartida i consensuada.

Per això us convoquem a veïns i usuaris del Pont de la Barca a una reunió el proper dijous 31 de maig a les 8 del vespre al centre cívic Ter.

NOTA: PER UN ERROR NOSTRE ALGUNS CARTELLS ANUNCIEN LA REUNIÓ PEL DIMECRES 30 DE MAIG. POSAREM ALGUNS CARTELLS AL CENTRE CÍVIC AVISANT DE L'ERROR. LA REUNIÓ ÉS EL DIJOUS 31

1 comentari:

dani bosch ha dit...

Has llegit la notícia del DdG d'avui ? http://www.diaridegirona.cat/girona/2012/05/30/pont-barca-tindra-carril-laltre-bicicletes/564675.html?utm_source=rss