dimecres, 27 de juny del 2012

Concentració de protesta per la visita de Felip Puig a Girona

Avui s'ha convocat una mobilització ciutadana de protesta per la política repressiva del Departament d'Interior de la Generalitat i les retallades socials, en motiu de la visita del conseller Felip Puig a Girona. La concentració està prevista avui dimecres a les 6 de la tarda davant de l'Espai Caixa (plaça Poeta Marquina.

Les polítiques de desmantellament de l'Estat de Benestar han generat una onada de mobilitzacions arreu dels Països Catalans i que han provocat, alhora, una ràtzia repressiva liderada pel Conseller d'Interior, el sanguinari Felip Puig, famós per la seva dialèctiva agressiva i la seva afició a promoure la brutalitat policial.

La política repressiva de la Conselleria d'interior ha tingut molts exponents: empresonament preventiu de múltiples activistes socials, la detenció de més de cent persones des del 29M, la creació d'un web per a la persecució dels ciutadans més actius i crítics o l'autorització de càrregues policials salvatges, com les viscudes a la UDG o en un desnonament a Salt, en què diversos membres de la PAH van resultar ferits.

Cal ser present en aquesta convocatòria. Cal que exercim el nostre dret democràtic a la llibertat d'expressió a través de la mobilització ciutadana. Cal que defensem els nostres drets civils, polítics i socials que avui estan en risc, i cal que manifestem el rebuig a les retallades que es produeixen en sanitat, educació, serveis socials i en definitiva al desmantellament de la protecció social i la creixent privatització.