dimecres, 25 de juny del 2008

Ultratge a la bandera

La CUP se solidaritza amb el jove acusat d'ultratge a la bandera espanyola

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Girona vol expressar la seva solidaritat amb el jove seguidor del Girona C.F, que en el transcurs del partit Girona-Ceuta que es va disputar a la ciutat el passat diumenge 13 de Juny va ser identificat pels Mossos d'Esquadra i acusat d'ultratge a la bandera espanyola.

Amb aquest nou cas es confirma que la Conselleria d'Interior comandada per Joan Saura i IC-V té entre les seves prioritats la persecució i criminalització del jovent independentista. Des de la CUP volem palesar que aquest i d'altres episodis similars evidencien que a l'estat espanyol l'actual règim democràtic no permet la lliure expressió de la dissidència política i que s'estan creant unes bases molt perilloses que posen en entredit la suposada legitimitat democràtica emanada de la Constitució Espanyola. Considerem molt greu l'actitud dels Mossos d'Esquadra, que reiteradament opta per reprimir joves i militants de l'esquerra independentista.

Des d'aquestes ratlles volem animar al jove seguidor del Girona C.F i encoratjar-lo a seguir amb la seva activitat de suport a l'equip de futbol de la ciutat.

1 comentari:

deboits ha dit...

No són de Girona, però estan a tocar. Saps on és Les LLosses? doncs aquests són de ben aprop. Són bons: www.myspace.com/deboits.