dijous, 1 de març del 2012

9 de març, fòrum ciutadà del TAV: participa-hi!

A 8 dies de la celebració del Fòrum ciutadà sobre el TAV, en el qual hem de debatre sobre l'evolució de les obres del tren i totes les problemàtiques que han anat aflorant, sorprèn que l'Ajuntament de Girona hagi trigat tant (just avui s'ha rebut la convocatòria) a publicitar l'esdeveniment.

Aquest Fòrum és l'espai en el qual ha de fluir la informació cap als veïns i veïnes de Girona, una informació que malauradament ha brillat per la seva absència durant molt de temps. El Fòrum és l'espai per debatre i donar explicacions, i juntament amb l'Audiència Pública és l'únic reducte en què el ciutadà es pot fer sentir i escoltar. Però perquè el Fòrum funcioni hi ha d'anar gent, i per això cal publicitar a fons l'esdeveniment.

Reclamem que per a properes edicions l'Ajuntament comenci la difusió amb més temps i que aquesta sigui més àmplia. Cal que el dia 9 a les 8 del vespre ens trobem tots i totes a la Mercè, per exigir i reclamar informació i transparència, i també per mostrar la nostra indignació pel menyspreu d'ADIF envers els ciutadans i ciutadanes de Girona.

1 comentari:

Rapanuy ha dit...

Veo que el problema ya no es que nos coloquemos en la cola del tren, sino que nos vamos a quedar en el andén viendolo pasar.