dimarts, 10 de juliol del 2012

Syriza a Girona

Aprofitant la vinguda a Barcelona de Stavros Karagkounis, representant de SYRIZA, diferents entitats i persones que hem defensat públicament els drets democràtics de les persones i dels pobles, i que hem protestat per la repressió policial a la llibertat d'expressió i als drets polítics, hem organitzat una xerrada-col·loqui amb el company Karagkounis.

La xerrada es centrarà en l'experiència de SYRIZA, en la creació d'una alternativa política a partir dels moviments socials, per fer front al xantatge econòmic de la Unió europea, i als que s' hi aplanen; Nova Democràcia i PSOK.

A l'estat espanyol, el PP,PSOE i CiU volen fer un govern d'”Unidad Nacional” per imposar a la ciutadania les retallades econòmiques i socials que acompanyen el rescat econòmic. Una maniobra que ens està abocant a la misèria i a un escenari absent de democràcia. En aquest sentit és bo explorar vies per fer front a aquesta greu agressió que estem vivint.

La xerrada es farà el dimarts 10 de juliol a 2/4 de 8 del vespre, al Casal Independentista El Forn, plaça Sant Pere 5 de Girona.  Presentarà l'acte en Sebas Parra

Us convidem a participar i a fer la màxima difusió d’aquest acte..

Salut!

1 comentari:

maheba7 ha dit...

Dret a decidir, cap més retallada i no pagar el deute.

Necessitem una coalicio electoral amb aquestes propostes que són compartides per tota l'esquerra transoformadora.

Ho necessitem.

Això sintetitza l'alternativa necessaria i la unitat popular.

Endavant Jordi.